17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ουέμπερ: “Αγάπη για το παιχνίδι, πάθος και ενέργεια”

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε σήμερα το νέο του απόκτημα. Ο Μπριάντε Ουέμπερ άφησε το Μαϊάμι, ταξίδεψε στην Ατλάντα, από εκεί στη Ρώμη και σήμερα το μεσημέρι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως «ερυθρόλευκος».

«Αυτό που μετράει για μένα είναι η αγάπη για το άθλημα», τόνισε ο Ουέμπερ για να προσθέσει: «Είτε παίζω εδώ στην Basket League, είτε οπουδήποτε αλλού, αυτό που μετράει είναι η αγάπη για το παιχνίδι».

Ο νέος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε να σπουδάσει κομπιούτερ, αλλά τελικά άλλαξε πορεία και σπούδασε ψυχολογία. Οπότε όταν ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε να προσφέρει και μέσω αυτών που έχει μάθει στην ομάδα η απάντηση ήρθε αβίαστα και γελώντας: «Ναι... Μπορώ να βοηθήσω στην πνευματική διαδικασία της προετοιμασίας. Έχω περάσει και πολλά και αυτό μπορεί να με κάνει να βοηθήσω και άλλους μέσα από τις εμπειρίες μου».

Ο Ουέμπερ όπως παραδέχθηκε είχε ήδη συζητήσει με τον Ντέιβιντ Μπλατ πριν μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα και μίλησε ξανά μαζί του λίγο μετά την άφιξή του. Πλέον περιμένει να τον δει στο γήπεδο. Όσο για το τι ξέρει για τον Ολυμπιακό; Παραδέχθηκε πως δεν έχει ψάξει και πολλά πράγματα και πρόσθεσε «ξέρω κάποιους από τους Αμερικάνους παίκτες, όπως τον Γκος για παράδειγμα».

Τι μπορείς να προσφέρει στην ομάδα: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω σε διαφορετικούς τομείς, όπου μου ζητηθεί. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δουν από μένα πάθος και ενέργεια και πάντα θα χαμογελάω... Πάντα με θετική ενέργεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ