20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ουάιτ: «Ο Κάτας προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του» (vid)

Ο Άαρον Ουάιτ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του για την αναμέτρηση με την Χίμκι (21/1) και υποστήριξε ότι η αλλαγή προπονητή στην Χίμκι μπορεί να δώσει άλλον... αέρα στους Ρώσους ενώ μίλησε για τον νέο τεχνικό των «πρασίνων».

Αναλυτικά ο Άαρον Ουάιτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα τους ξεκινά με τον Σβεντ. Στο τελευταίο ματς με τη Φενέρ κάναμε λάθη που οδήγησαν σε εύκολους πόντους τον αντίπαλο. Πρέπει να το φτιάξουμε αυτό και να παίξουμε καλή άμυνα».

Σχετικά με την αλλαγή προπονητή της Χίμκι σχολίασε: «Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, η ομάδα δοκιμάζει νέα σχήματα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να καταλάβουμε πως μπορούν να παίξουν διαφορετικά με τον νέο προπονητή και να είμαστε έτοιμοι».

Σε ερώτηση αναφορικά με τον Όντεντ Κάτας απάντησε ότι: «Προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του αμυντικά κι επιθετικά. Έχει τις ιδέες, πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να και να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Τέλος σε ό,τι αφορά την άμυνα του Παναθηναϊκού σημείωσε πως: «Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλο το διάστημα ενός ματς. Πρέπει να καταλάβουμε πως ποτέ δεν τελειώνει ένα ματς, είτε νικάς είτε χάνεις και να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ