22.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ουάιτ: «Έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ στο Μιλάνο»

Ο Άαρον Ουάιτ ξεχώρισε με τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η επιβράβευση ήρθε με μια μεταγραφή στην Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα. Μόνο που τα πράγματα δεν πήραν ακριβώς όπως τα περίμενε και στα μισά της σεζόν βρέθηκε στην Ισπανία και στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη, την ομάδα του Γιώργο Μπόργη, όπου δείχνει να νέχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. Ο Ουάιτ μίλησε στο 15min στη Λιθουανία, ενόψει του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και είχε αρκετά να πει για το Μιλάνο.

«Έχασα την αγάπη μου για το μπάσκετ στο Μιλάνο και την ξαναβρήκα στην Τενερίφη. Ο ρόλος μου στο Μιλάνο δεν ήταν αυτός που περίμενα όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου εκεί. Δεν έπαιζα και δεν ήμουν τόσο χαρούμενος με την κατάσταση. Δεν έβλεπα το λόγο να βρίσκομαι σε μια ομάδα όπου θα καθόμουν στον πάγκο, δεν θα έπαιζα και θα ήμουν ενοχλημένος από το γεγονός. Αποφάσισα να φύγω. Χρειαζόμουν μια ομάδα να τελειώσω τη σεζόν, να επανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να χαρώ το μπάσκετ».

Ο Ουάιτ έχει κι άλλα να πει για αυτά που έζησε φέτος: «Ο Μεσίνα ήθελε να παίζω δυνατά και με ενέργεια. Πάντα παίζω έτσι, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου έδωσε χρόνο στο γήπεδο και δεν με είδε ποτέ ως κομμάτι του rotation. Δεν ήξερε πως να με χρησιμοποιήσει. Από τότε που πήγα στο Μιλάνο δεν ήταν ξεκάθαρο τι έπρεπε να κάνω και τι ήθελαν από μένα. Ο Αρτούρας Γκουντάιτις ήταν σε μια ανάλογη κατάσταση. Ήταν εξαιρετικός πριν από τον τραυματισμό και ήταν ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα μαζί με τον Μπράντον Ντέιβις. Τώρα έχει «μπλοκάρει». Στα μάτι μου, οι παίκτες της Μιλάνο δεν ξέρουν τι να κάνουν. Το παιχνίδι δεν «κυλάει», δεν έχει ροή και πραγματικά μου προκάλεσε έκπληξη η κατάσταση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ