17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οριόλα: “Μας έχει επηρεάσει το θέμα Ερτέλ”

Έχουν περάσει μέρες από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Μπαρτσελόνα άφησε τον Τομά Ερτέλ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και εκτός του τσάρτερ επιστροφής στην Ισπανία, αλλά το θέμα παραμένει "ζωντανό" και απασχολεί γενικώς, αλλά και ειδικώς τους παίκτες των Καταλανών. Ο Πιερ Οριόλα, αρχηγός των "μπλαουγκράνα", το παραδέχθηκε μιλώντας μεταξύ άλλων και γι' αυτό το θέμασε συνέντευξή του στο ‘La Resistencia del Palau’, της οποίας κομμάτια αναδημοσιεύτηκαν στην El Mundo Deportivo.

"Είναι ένα γεγονός που μας αφήνει άσχημη γεύση", παραδέχθηκε ο Οριόλα για να προσθέσει: "Είναι όμως μια απόφαση του συλλόγου, που είνα πάνω από παίκτες, αρχηγούς, προπονητές, πάνω από πρόσωπα γενικότερα. Αυτή είναι η απόφαση και θα πρέπει να την υπακούσουμε και να τη σεβαστούμε".

Παραδέχθηκε πάντως πως τον ίδιο τον επηρεάζει λίγο περισσότερο, αφού ο Γάλλος γκαρντ ήταν και ο συγκάτοικος στα ταξίδια της ομάδας μέχρι πρόσφατα: "Δεν είναι απλό το θέμα. Μας έχει επηρεάσει όλους και λίγο περισσότερο εμένα, αφού ήταν ο συγκάτοικός μου στα ταξίδια, είχε έρθει μαζί στην ομάδα και είχαμε μια στενή σχέση".

(ACB Photo / P. Largo)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ