19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οριόλα: «Ένιωσα σαν συνταξιούχος όταν επέστρεψα στις προπονήσεις»

Έπειτα από περίπου δύο μήνες η Μπαρτσελόνα πέρασε τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και οι παίκτες των μπλαουγκράνα πάτησαν παρκέ με τον Πιερ Οριόλα να μιλάει σε ισπανικό μέσο και να αποκαλύπτει τις πρώτες του εντυπώσεις κατά την επιστροφή του.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες στην Ισπανία που ξεκίνησαν τις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε πιθανή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά ο Πιερ Οριόλα περίμενε κάπως διαφορετικά την πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά την διακοπή.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός φόρφουορντ τόνισε στην "Marca" ότι ένιωσε ως συνταξιούχο παίκτης: «Φυσικά μπορείτε να δείτε τους δύο μήνες αδράνειας. Στο σπίτι ακολουθούμε τον προγραμματισμό της ομάδας, αλλά είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουμε στο κομμάτι. Σιγά σιγά θα ανακτήσουμε τις αισθήσεις.

Στην πρώτη προπόνηση με την ομάδα, σημείωσα τα πρώτα πέντε. Παρόλο που ένιωθα ως συνταξιούχος. Αλλά δεν έχω χάσει την επαφή και αυτό με εξέπληξε» ενώ για τον Σβέτισλαν Πέσιτς είπε: «Αυτές τις μέρες ελέγχει ότι κάθε παίκτης έχει το ιδανικό βάρος του και όλα πάνε σωστά» ενώ στο τέλος συμπλήρωσε:

«Τώρα το μπάσκετ και τα χρήματα δεν έχουν σημασία, αλλά η υγεία του καθενός από εμάς, των οικογενειών μας και όλων των ανθρώπων που είναι μέρος του κόσμου του αθλητισμού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ