14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Τέλος η σεζόν σε Euroleague και Εurocup!

Πρόωρο φινάλε της σεζόν 2019/20 για τη Euroleague και το Eurocup αποφασίστηκε ανάμεσα στον Τζόρντι Μπερομέου και τις ομάδες - μετόχους της Euroleague στην σημερινή ιστορική ττηλεδιάσκεψη.

Στην τηλεδιάσκεψη που ξεκίνησε στις 12:00 ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, πήρε τον λόγο και πρότεινε την οριστική διακοπή της διοργάνωσης με σκοπό να προστατεύσει την υγεία των παικτών.

Φυσικά είχε προηγηθεί και η ομόφωνη επιθυμία των παικτών της Εuroleague το προηγούμενο Σάββατο να μην συνεχίσουν τη σεζόν με αποτέλεσμα να παίξει κι αυτό καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της απόφασης. Οπότε δεν θα υπάρξει νικητής τόσο στη Εuroleague όσο και στο Eurocup για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο διοργανώσεων.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη έδωσαν το παρών και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες τύπου Α με τους ερυθρόλευκους να εκπροσωπούνται από τον Γιώργο Σκινδήλια και τον Νίκο Λεπενιώτη ενώ οι πράσινοι από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο.

Σε αυτή την ιστορική σύσκεψη της Εuroleague συζητήθηκαν οικονομικά θέματα και τα έσοδα που προβλέπονται για τις ομάδες σχετικά με την επόμενη σεζόν ενώ κυκλοφορούν σενάρια ότι θα παραμείνουν οι ίδιες 18 ομάδες για την περίοδο 2020/21.

Η επίσημη ανκοίνωση για την οριστική διακοπή για τη φετινή σεζόνείναι γεγονός ενώ και ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει μέσα στη μέρα συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει όλα τα δεδομένα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ