24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οριστικό «ναυάγιο» η υπόθεση Κρίστον-ΑΕΚ! (pic)

H υπόθεση του Σεμάζ Κρίστον φαίνεται να ολοκληρώνεται άδοξα για την ΑΕΚ έπειτα και την επίσημη τοποθέτηση της Λιμόζ περί παραμονής του Αμερικανού γκαρντ στην γαλλική ομάδα.

Παρά την αρχική προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Σεμάζ Κριστόν ώστε να καλύψει το κενό του Χάουαρντ Σαντ Ρος εν τέλει η εξέλιξη της υπόθεσης πήρε άλλη τροπή και μετά την την επικείμενη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην Ένωση οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να κατευθυνθούν προς άλλη κατεύθυνση.

Το οριστικό ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ήρθε και από τα επίσημα... χείλη της Λιμόζ μέσω ανακοίνωσης στο twitter τονίζοντας ότι ο Σεμάζ Κριστόν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Λιμόζ και θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για τον αγώνα πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Λιμόζ:

«Η συμφωνία της ΑΕΚ και του Σεμάζ Κρίστον δεν ολοκληρώθηκε, ύστερα από επιλογή διαφορετικής στρατηγικής από την ελληνική ομάδα. Επομένως, ο παίκτης θα μείνει στο ρόστερ της Λιμόζ και θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για την ερχόμενη αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ορλεάν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ