18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οριστικό: Θα διεξαχθεί Final 8 τον Σεπτέμβριο στο BCL!

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες σχετικά με τον τρόπο που θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο BCL και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την διεξαγωγή Final 8 σε μονούς αγώνες από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου ώστε να αναδειχθεί ο νέος κυπελλούχος.

Έπειτα την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους διοργανωτές και τους εκπροσώπους των ομάδων αποφασίστηκε ομόφωνα να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και οι 8 ομάδες που είχαν πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ, να δώσουν το παρών στο Final 8 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο ακολουθώντας την φόρμουλα του Copa Del Rey.

Bέβαια υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τα δύο τελευταία εισιτήρια, καθώς οι αναμετρήσεις Ντιζόν - Νίζνι και Τενερίφη - Οστάνδη δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν (1-1) και θα διεξαχθούν πριν το Final 8. Ημερομηνίες δεν ορίστηκαν για τους δύο συγκεκριμένους αγώνες όπως και η χώρα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση των οκτώ ομάδων και αναμένονται σύντομα νέες ανακοινώσεις από την διοργάνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του BCL πάρθηκε η απόφαση αυτή ώστε να προστατευτεί η υγεία των παικτών, των προπονητών και των οπαδών ενώ θα παρακολουθούν στενά την εξάπλωση του κορονοϊού. Να υπθυμίσουμε ότι εκτός από την Ένωση το εισιτήριο για τα προημιτελικά είχαν «τσεκάρει» οι Σαραγόσα, Νίμπουργκ, Σαν Πάμπλο Μπούργος, Τουρκ Τέλεκομ και Χάποελ Ιερουσαλήμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ