26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Οριστικά χωρίς Γιούλ, Αγιόν και Κούζμιτς η Ρεάλ με Ολυμπιακό

Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στον Πειραιά για την αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό (20:45, 22/11), χωρίς τους Σέρχιο Γιούλ, Γκουστάβο Αγιόν και Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ της "βασίλισσας" θα βρεθεί εκτός λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, ο Αγιόν δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Πάμπλο Λάσο εξ΄αιτίας δυνατού πόνου στη μέση του και τέλος ο Κούζμιτς βρίσκεται επίσης εκτός λόγω προβλήματος στον αριστερό αστράγαλο.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους", σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν νέο προπονητή, τον Ντέιβιντ Μπλατ και αλλάζουν σταδιακά το στυλ παιχνιδιού τους αλλά παράλληλα έχουν κάποια ξεκάθαρα σημεία αναφοράς, όπως ο Βασίλης Σπανούλης ή ο Κώστας Παπανικολάου ή ακόμα και οι νέοι παίκτες τους όπως ο Τίμα ή ο Τουπάν. Είναι μία ομάδα με βαθύ ρόστερ και καλό rotation. Σιγά σιγά προσαρμόζονται στα δεδομένα του νέου προπονητή που θέλει κάτι διαφορετικό, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που τους έχουν δώσει τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ