33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Οριστικά τέλος (για φέτος) ο Σάιμπερτ

Οι πιθανότητες για να προλάβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ εξ αρχής ήταν λιγοστές αλλά εξαντλήθηκαν οριστικά. Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ δεν θα προλάβει το τελευταίο κομμάτι της περιόδου με τον ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος παύει να τον έχει στα πλάνα του.

 

Η αποθεραπεία του Αμερικανού γκαρντ-φόργουορντ μετά την εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης που υπέστη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, δεν εξελίσσεται με τέτοιο τρόπο που να αφήνει τελικά ένα μικρό έστω «παράθυρο» αισιοδοξίας ότι μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ. Ο Σάιμπερτ δεν αισθάνεται καλά, εξακολουθεί να πονάει και έτσι ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις ΗΠΑ (πιθανότατα το Σάββατο) προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του, ένα αίτημα που έγινε δεκτό.

 

Για τον Δικέφαλο δεν κλείνει ωστόσο εδώ το θέμα του Σάιμπερτ καθώς έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τον ατζέντη του ενόψει της επόμενης σεζόν, χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο επί του παρόντος.

Στο μεταξύ ο Κιθ Κλάντον μετά την απουσία από το χθεσινό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο, μπήκε από σήμερα και πάλι στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ