23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οριστικά παρελθόν ο Μπράουν (pic)

Μια εποχή μεγάλων βλέψεων ξεκινούσε στην Τορίνο το καλοκαίρι με τον ερχομό του Λάρι Μπράουν, αλλά σύντομα αποδείχθηκε πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει την πόρτα της εξόδου και να αποχωρεί.

Μπορεί να είναι ένας «μύθος» της προπονητικής, μπορεί να είναι ένας πρωταθλητής ΝΒΑ (Πίστονς, 2004), που έκανε το ταξίδι μέχρι τη Γηραιά Ήπειρο και να αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές θερινές ειδήσεις του 2018, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βγάλει τον χρόνο. Η κατάσταση δεν εξελίχθηκε, όπως θα περίμεναν η Τορίνο και ο Λάρι Μπράουν, με τις φωνές περί απόλυσής του να επιβεβαιώνονται και τον Αμερικανό τεχνικό να απομακρύνεται από τον ιταλικό σύλλογο.

Τα νούμερα είναι ενδεικτικά. 4-8 στο ιταλικό πρωτάθλημα, καμία νίκη σε 10 αγώνες στο Eurocup και το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, με τόσο άσχημα αποτελέσματα, με το ρίσκο που πήρε η διοίκηση της Τορίνο να μη βρίσκει ανταπόκριση. Ρίσκο ήταν και για τον ίδιο, βέβαια, επιστρέφοντας στους πάγκους ύστερα από δύο χρόνια, για να... μάθει εκείνος πράγματα στα 78 του χρόνια, όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε μια σπουδαία συνέντευξη Τύπου στη Μάλαγα.

Κάπως έτσι, κάτι μάθαμε από ένα σπουδαίο τεχνικό παρά το αποτυχημένο του πέρασμα και αυτή ήταν η τελευταία πράξη στη συνεργασία με την Τορίνο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ