26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οργια Μάρεϊ στην… Φορτέτσα του Ρεθύμνου

Η έδρα του Ρεθύμνου εξελίσσεται στην μπασκετική Φορτέτσα της πόλης, το κάστρο που θα στηριχτεί για την άνετη παραμονή του, και το 90-76 επί του φορμαρισμένου Ιωνικού ήταν η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, όλες εντός έδρας. Ο φοβερός και τρομερός Λαμόντ Μάρεϊ πήρε από το χεράκι την ομάδα του και την οδήγησε στην μεγάλη επιτυχία, απέναντι στον Ιωνικό που πέρα από τους Μπαρτ και Μαυροκεφαλίδη δεν είχε σε καλή μέρα τους άλλους του πρωταγωνιστές.

Το Ρέθυμνο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, επιβάλλοντας έναν φρενήρη ρυθμό, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρεϊ και μεγάλα ποσοστά ευστοχίας. Το υπέρ του 51-41 στο πρώτο μισό του αγώνα συνοδευόταν από 7/16 τρίποντα, είχε 18 πόντους από τον Μάρεϊ και μεγάλη δουλειά από τον Γκόρντον ο οποίος σταμάτησε τον Μαυροκεφαλίδη μετά τους οκτώ γρήγορους πόντους που πέτυχε αυτός.

Το Ρέθυμνο έφτασε την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της αρχίζοντας το δεύτερο ημίχρονο, 53-41, όμως, το γνωστό δίδυμο του Ιωνικού Μπαρτ - Μαυροκεφαλίδη συνδέθηκε με το αντίπαλο καλάθι, έφερε το ματς σε απόσταση βολής, 65-63 και η λήξη του δεκαλέπτου βρήκε το Ρέθυμνο μπροστά με 72-67. 

Ηταν η σειρά του ασταμάτητου Μάρεϊ να ξανασυνδεθεί με το αντίπαλο καλάθι, ο Ιωνικός δεν είχε πολλές λύσεις σήμερα και έτσι οι Κρητικοί ξαναπήραν διψήφιες διαφορές την τελική ευθεία και σφράγισαν μια νίκη που δικαιούνταν με βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

ΝΤΥΘΗΚΕ... ΦΡΑΝΚΑΜΠ: Βρέθηκε και η αγωνιστική που ο Κόνερ Φράνκαμπ δεν ήταν ο κορυφαίος του Ρεθύμνου, κι ας σκόραρε 22 πόντους. Ο Λαμόντ Μάρεϊ ήταν απολαυστικός για 40 λεπτά και μπορεί να πάρει σπίτι του το... ροζ φύλλο αγώνα.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Ρέθυμνο σούταρε καλά, όμως, τα μόλις 7 λάθη που υπέπεσαν οι παίκτες του μαρτυρούν τον μεγάλο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης που είχαν σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

  Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ