21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οργή Μεσίνα για Τρινκιέρι! (vid)

Μπορεί το παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με την Μπάγερν Μονάχου να μην είχε τόσο ενδιαφέρον, λόγω της εύκολης επικράτησης των Μιλανέζων (75-51), όμως τελικά υπήρχε και τρίτο... ημίχρονο με αρκετή ένταση και νεύρα.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας και νυν προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου επεισοδίου, καθώς καθυστέρησε περίπου είκοσι λεπτά για να παρευρεθεί στη Συνέντευξη Τύπου, προκαλώντας την οργή του Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος βρισκόταν στην θέση του και τον περίμενε για να ξεκινήσει τις δηλώσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει την συνέντευξη τύπου, δίχως την παρουσία του συναδέλφου του και αμέσως υπήρξε η αντίδραση του υπεύθυνου τύπου των Γερμανών με αποτέλεσμα να βγάλει από τα... ρούχα του τον Ετόρε Μεσίνα και να πει έξαλλος μπροστά στους δημοσιογράφους:

«Συνήθως περιμένω να έρθει η σειρά μου, όμως αυτή τη φορά περίμενα 20 λεπτά, γι' αυτό και άρχισα. Αν δεν σας αρέσει, να πάτε σπίτι σας και να έχετε μια γα@@@νη καλή πτήση».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά την φετινή σεζόν που προκαλεί... ταραχή ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την λήξη ενός αγώνα, με την αρχή να γίνεται με τα έντονα παράπονα προς τους διαιτητές στο ΣΕΦ και η συνέχει να δίνεται στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, όπου είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Πάμπλο Λάσο.

Δείτε εδώ την στιγμή του ξεσπάσματος:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ