22.3 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ορίστηκε το Άρης-Ηρακλής για την Τρίτη!

Ύστερα από πολλά εμπόδια και περνώντας από χίλια κύματα η αναμέτρηση του Άρη με τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League ορίστηκε τελικά για την Τρίτη (10/11,17:00) στο Αλεξάνδρειο.

Όλα δείχνουν ότι τελικά η αναμέτρηση του Άρη και του Ηρακλή θα έχει επιτέλους «happy end», καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε κι επίσημα τον ορισμό της αναμέτρησης για την ερχόμενη Τρίτη (10.11) στις 17:00 στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» το Αλεξάνδρειο.

Αρχικά ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 1/11 όμως το lockdown που είχε εφαρμόσει η Πολιτεία στην Θεσσαλονίκη δεν επέτρεπε να χρησιμοποιήσει ο Άρης το Αλεξάνδρειο για προπόνηση, καθώς όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης παρέμειναν κλειστές, με αποτέλεσμα να ζητήσει την αναβολή από την διοργανώτρια αρχή.

Στη συνέχεια παρότι ο αγώνας είχε οριστεί ξανά για τις 4/11 και πάλι υπήρξε αναβολή μετά την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να αναστείλει τη διεξαγωγή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων στην Θεσσαλονίκη για εκείνο το διάστημα εκτός των ευρωπαϊκών αγώνων.

Πλέον φτάσαμε στο τρίτο μέρος της... σειράς με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ να αναφέρει: «H εξ’ αναβολής συνάντηση Άρης – Ηρακλής της 2ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο την Τρίτη 10/11 με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ SPORTS και την ΕΡΤ3».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ