17.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ομπράντοβιτς: Συζητάει για την επιστροφή του

Την επάνοδό του στα παρκέ σκέφτεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ύστερα από ένα χρόνο απουσίας. Ο 61χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό τηλεοπτικό σταθμό Ν1 και μίλησε για το μέλλον του.

Ο Σέρβος προπονητής μετά την αποχώρησή του από τη Φενέρμπαχτσε έμεινε μακριά από τα γήπεδα, γεγονός που του επέτρεψε να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί. Πλέον, σκέφτεται την επιστροφή του στους πάγκους και, μάλιστα, η πλευρά του έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με διάφορες ομάδες, τις οποίες όμως δεν θέλησε να κατονομάσει. Προσωπικά ο ίδιος, πάντως, δεν έχει μιλήσει με κανέναν σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης της Παρτιζάν, για την οποία ρωτήθηκε.

«Η ιδέα είναι να επιστρέψω και θα δούμε εάν κάποιος θα θυμηθεί τον προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έμεινα εκτός ένα χρόνο, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και η πανδημία του κορονοϊού. Είμαι ξεκούραστος πλέον και νιώθω υπέροχα. Πέρασα το χρόνο μου με τον τρόπο που μου αρέσει. Έχω γεμίσει τις... μπαταρίες μου κι ελπίζω να έχω μια ευκαιρία, ψάχνοντας για ένα σύλλογο που θα μου δώσει κίνητρο, γιατί χωρίς κίνητρο δεν μπορώ να δουλέψω. Έχω έναν εκπρόσωπο που μου δίνει πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για εμένα. Κάθομαι με ανθρώπους που με νοιάζονται και μιλάω για το τι πρέπει να κάνω», ανέφερε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε, στη συνέχεια, αναμένεται να έχει πάρει την απόφασή του για τη συνέχιση της καριέρας του έως το τέλος Ιουνίου: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες. Έχω κερδίσει τίτλους σε όλους τους συλλόγους που έχω δουλέψει κι έχω κάνει φίλους παντού. Είπα ότι θα αποφασίσω για το πού θα εργαστώ και εάν θα εργαστώ στο τέλος του μήνα. Αυτό θα γίνει σε συμφωνία με την οικογένειά μου. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω αυτήν τη στιγμή. Σε περίπου είκοσι ημέρες θα ξέρουμε».

Ρωτήθηκε και για το εάν έχει δεχθεί πρόταση να εργαστεί σε ομάδα του ΝΒΑ κι απάντησε: «Όχι. Μια χρονιά έλαβα προσφορά να πάω σε μια συνέντευξη και αστειεύτηκα ότι έδινα συνεντεύξεις μόνο σε δημοσιογράφους. Πίσω μου είναι το όνομά μου, το επώνυμό μου και η δουλειά μου, οπότε δεν ήξερα τι θα έπρεπε να εξηγήσω σε αυτήν τη συνέντευξη. Είχα την ευκαιρία εκείνη τη χρονιά να είμαι με ένα φίλο στο Ντιτρόιτ. Ήμουν με το Δημήτρη Ιτούδη, περάσαμε σαράντα ημέρες μαζί, μιλήσαμε στην προπόνηση. Ο τζένεραλ μάνατζερ των Πίστονς με ρώτησε τι θα ήταν πιο σημαντικό για εμένα από το να έρθω στο NBA. Του είπα ότι ήταν σημαντικό για εμένα που ο γενικός διευθυντής πίστευε σε εμένα».

https://www.youtube.com/watch?v=ThzYIFRjYuE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ