13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ομπράντοβιτς: Σε δημοπρασία υπογεγραμμένος πίνακας του για καλό σκοπό (pic)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βοηθάει με τον δικό του τρόπο παιδάκια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Μπορεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει συνδέσει το όνομα του με το μπάσκετ αλλά δείχνει και την ανθρώπινη πλευρά του έξω απ'αυτό. Τα κατορθώματα του στα παρκέ είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστά. Μετρά 16 πρωταθλήματα, 11 κύπελλα, ένω είναι και ο πολυνίκης του θεσμού της Euroleague έχοντας νικήσει την διοργάνωση 9 (!) φορές. Έχει καθίσει στους πάγκους κορυφαίων ομάδων και πλέον που για την ώρα δεν προπονεί καθώς αποτέλεσε παρελθόν απο την Φενέρ, δείχνει την διάθεση του να βοηθήσει τους συνανθρώπους του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς λοιπόν βοηθάει με έναν σπουδαίο τρόπο παιδία που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Συγκεκριμένα ένα υπογεγραμμένο πορτραίτο που απεικονίζει τον ίδιο θα βγεί σε δημοπρασία, με τα έσοδα να διατίθενται για καλό σκοπό. Το «Cafe Zoc» που βρίσκεται στην γενέτειρα του προπονητή στο Κακάκ και έχει πάρει το όνομα του απο τον ίδιο, διαθέτει σε δημοπρασία τον υπέροχο πίνακα του Σέρβου, ο οποίος μάλιστα είναι υπογεγραμμένος απο τον Ζέλικο.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην μικρή Νάντα Ντζέροβιτς η οποία έχει διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση και έχει ήδη εγχειριστεί αρκετές φορές. Σε περίπτωση που το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι τεράστιο, τότε τα χρήματα θα αξιοποιηθούν προκειμένου να βοηθηθούν και άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ