18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει συνηθίσει πια να παίζει αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Στην Κωνσταντινούπολη, μάλιστα, έχει συνηθίσει να τον κερδίζει κιόλας, καθώς δεν έχει χάσει ποτέ από αυτόν εντός έδρας ως προπονητής της Φενερμπαχτσέ. Παρ' όλα αυτά διατηρεί τον σεβασμό του για την πρώην ομάδα του και ξέρει καλά ότι η Φενέρ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο το βράδυ της Τετάρτης:

"Έχουμε μπροστά μας ένα σκληρό και σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, κρίνοντας και από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Αθήνα, όμως νομίζω ότι αυτό θα είναι διαφορετικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτός ο αγώνας είναι κρίσιμος για μας και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των οπαδών μας. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο Ζοτς, ο οποίος εξακολουθεί να πονοκεφαλιάζει με τους τραυματίες Βέσελι, Νάναλι και Γκούντουριτς, δίχως να ξέρει ακόμα αν θα τους υπολογίζει.

Ο Μπραντ Ουαναμέικερ από τη δική του πλευρά δείχνει αποφασισμένος να πάρει ρεβάνς για την ήττα της Φενερμπαχτσέ στον πρώτο γύρο στην Αθήνα (68-70): "Θυμόμαστε πώς χάσαμε στην Αθήνα. Παίζουμε καλά, με κάποια σκαμπανεβάσματα πάντως, αλλά αν θέλουμε να κερδίσουμε μια σκληρή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, πρέπει να είμαστε επί 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Ο Καλάθης παίζει πολύ καλά τη φετινή σεζόν κι εμείς πρέπει να τον σταματήσουμε με κάποιον τρόπο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ