23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά»

Η Φενέρμπαχτσε περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης για τον δεύτερο ημιτελικό (19/5, 21:30) του Final Four της Ευρωλίγκας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να παρουσιαστεί έτοιμη στο μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος Κόουτς:

«Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα τώρα είναι πως πάμε από την Ασία στην Ευρώπη. Φυσικά αστειεύομαι. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα, δεν είναι που θα γίνει το ματς, αλλά τι θα κάνουμε στο παρκέ. Έχουμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε για την Ρεάλ».

Για το πρώτο του τρόπαιο πριν από 25 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη: «Τι να πω... Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο. Το να παίζεις σε ένα Final Four είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία. Οι παίκτες μου πρέπει να δουλέψουν πολύ και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν μπροστά τους. Θα κάνουμε τα πάντα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για την ετοιμότητα της Φενέρ: «Οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν σαν ομάδα και να κατανοήσουν τη θέση τους. Επίσης, έχουν εμπειρίες από Final Four , ενώ έχουν παίξει και πέρυσι. Είναι σημαντικό να θυμηθούμε πως πέρυσι παίξαμε ημιτελικό και τελικό, που πήγαν σε παράταση. Μια απόφαση μπορεί να αλλάξει το ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα εκείνο το βράδυ. Ειδικά ψυχολογικά».

Τέλος, σχολίασε: «Μπορούμε να τους νικήσουμε όλους, όπως και μπορούμε να νικηθούμε, αντίστοιχα. Πριν από δύο χρόνια παίξαμε ημιτελικό με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, πέρυσι στα playoffs και φέτος αναμετρηθήκαμε δύο φορές. Αλλά τώρα είναι πια διαφορετικά τα πράγματα. Έχουμε εμπειρία. Είμαστε πολύ τυχεροί που θα παίξουμε στην Κωνσταντινούπολη, επειδή οι οπαδοί μας μας στηρίζουν πάντα. Όλα θα πάνε καλά αν δουλέψουμε όπως τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε αφοσιωμένοι μόνο στο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης τώρα. Όλοι οι παίκτες μου είναι έξυπνοι και δουλεύουν πολύ. Η μεγαλύτερή μου χαρά είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ