33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Ο νέος Διαμαντίδης είναι…”

Σε συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα «As», με αφορμή το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με την Ρεάλ Μαδρίτης (31/3, 22:00), ο Σέρβος τεχνικός της Φενερμπαχτσέ δεν δίστασε να ορίσει τον διάδοχο του Διαμαντίδη, αλλά και αυτόν του Μποντιρόγκα ενώ θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Μαδρίτη, καταλήγοντας στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αναφορικά για τους διαδόχους Διαμαντίδη και Μποντιρόγκα: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Σέρχιο Γιούλ και ελπίζω να μείνει στην Ευρώπη. Ο Γιούλ και ο Ντε Κολό αποτελούν τους σύγχρονους Μποντίρογκα και Διαμαντίδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εκπληκτική καριέρα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι παίκτες. Καταλαβαίνω βέβαια και αυτούς που επιθυμούν να αγωνιστούν στο NBA».

Σχετικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ και τους τραυματισμούς που έχει η ομάδα του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κάθε φορά που επιστρέφω στη Μαδρίτη. Πέρασα τρία εξαιρετικά χρόνια με πανέμορφες αναμνήσεις. Έχουμε τους τραυματισμούς του Σλούκα, του Ντατόμε και του Μπένετ, όμως εμένα μου αρέσει να δίνω χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μου».

Για το Final Four της Πόλης: «Δεν μας δημιουργεί πίεση το γεγονός πως το Final Four θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Η ασφάλεια που μας παρέχει η διοργάνωση είναι υψηλότατου επιπέδου, και δεν υπάρχει κάποια ανησυχία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ