26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: “Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Αταμάν”

Το 1-0 της Φενέρμπαχτσε επί της Αναντόλου Έφες στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Τουρκίας δεν λέει και πολλά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Έχει την εμπειρία να ξέρει πως τίποτα δεν τελειώνει στο 1-0. Όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του από τους οπαδούς της Φενέρ, ο Σέρβος κόουτς παρέπεμψε στον ίδιο τον συνάδελφό του.

"Αντιμετωπίσαμε την Έφες πολλές φορές φέτος και τώρα είμαστε στους τελικούς", τόνισε ο Ζοτς για να προχωρήσει στα πιο ουσιώδη: "Σίγουρα δεν είδαμε τον αγώνα αυτόν ως ρεβάνς για ήττα στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Απλά προετοιμάσαμε το παιχνίδι λίγο διαφορετικά, γιατί ακριβώς οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου, αλλά το 1-0 δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι πια για τον δεύτερο τελικό την Τρίτη (11/6). Χρειαζόμαστε τέσσερις νίκες για να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι μία. Για τα όσα είπε ο κόουτς Αταμάν, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Όχι εμένα. Όπως έχω επαναλάβει πολές φορές το μόνο που έχω ζητήσει από τους φίλους της Φενέρ είναι να μας στηρίξουν. Τίποτα άλλο... Δεν έχει αλλάξει κάτι".

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου πάντως, ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε, πήρε θέση για τα όσα καταλογίζει ο Αταμάν: "Είδατε τι έγινε στη Βιτόρια; Είδαμε όλα όσα έγιναν, ξέρουμε τι έγινε στην εξέδρα. Οι φίλοι της Φενέρ δεν συμπεριφέρονταν έτσι πριν από αυτό. Η κατάσταση αυτή δεν είναι η δράση, είναι η αντίδραση. Σίγουρα δεν το εγκρίνω, αλλά από την άλλη θα έπρεπε να βάζει σε σκέψεις κάποιους για το τι είναι αυτό που τους κάνει να φέρονται έτσι μόνο απέναντι σε ένα και μοναδικό πρόσωπο".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ