16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Θα είναι μεγάλη βοήθεια ο Κόουλ για εμάς»

Η Μονακό νίκησε με την ενέργειά της να είναι σε υψηλό βαθμό, όπως ακριβώς ήταν της ΜόραΜπανκ Ανδόρρα απέναντί της πριν από μία εβδομάδα. Τότε η Μονακό είχε ηττηθεί 95-68, σήμερα νίκησε 80-59 τον Προμηθέα. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ξεκίνησε με μια σύγκριση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αχαιούς.

“Υποφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σήμερα στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε γρήγορα, όπως ήθελα από την αρχή. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι ρεαλιστική. Ούτε την περασμένη εβδομάδα ήταν, ούτε σήμερα. Δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των ομάδων. Χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, τρέξαμε καλά, όλοι είχαν συμμετοχή και συνέβαλλαν στη νίκη. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση θα τερματίσουμε στον όμιλο βλέποντας την επόμενη φάση, καθώς εκεί θα αντιμετωπίσεις μεγάλες ομάδες μετά έτσι κι αλλιώς. Θα χρησιμοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά μας, την έδρα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη. Από εβδομάδα σε εβδομάδα κάποιες φορές χαμογελάς, κάποιες όχι. Ίσως να χαμογελούσαμε περισσότερο αν είχαμε νικήσει στην Μπολόνια. Σήμερα όμως έχουμε λόγο για χαμόγελα με μια εκπληκτική πρώτη περίοδο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ η παρουσία του Νόρις Κόουλ. Το προφίλ του είναι ακριβώς αυτό που είδατε. Κάποιες στιγμές πάλευε με το ρυθμό, αλλά ήταν μεγάλη βοήθεια για εμάς από την αρχή, από τον πρώτο αγώνα».

O Νόρις Κόουλ, ο οποίος είχε θετική παρουσία στην πρώτη του συμμετοχή με τη Μονακό, τόνισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απόψε και όλοι βγήκαν και έπαιξαν όπως έπρεπε. Όλοι έπαιξαν το ρόλο τους σωστά και είναι συναρπαστικό που σφραγίστηκε με νίκη η πρώτη μου παρουσία στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε. Ο στόχος μας είναι να νικάμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ανυπομονώ για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ