14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που έκανε ο Παύλος για μένα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το 3ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ και είχε πολλά να πει. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο όπως τον έζησε, αλλά και για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, κουμπάρο, συνάδελφο και αδελφικό του φίλο, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Ο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό, αλλά και προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση που απηύθυνε στην Παρτιζάν για συμμετοχή στο τουρνουά, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε: "Όλοι ξέρετε την προσωπική μου σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Αυτά που έκανε για μένα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ήταν μοναδικός άνθρωπος και μου έμαθε πολλά. Ήταν άνθρωπος που άξιζε κάποιος να τον γνωρίζει".

Αναφερόμενος στην απώλεια τόσο του Παύλου Γιαννακόπουλου, όσο και του Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε: "Όταν χάνεις τέτοιους ανθρώπους βλέπεις από την αντίδραση του κόσμου τι αντίκτυπο έχουν τέτοιες απώλειες. Όλοι στην Ελλάδα μιλάνε σήμερα για την απώλεια του κουμπάρου μου Ντούντα, όπως όλοι μιλούσαν παλιότερα για αυτήν του κ. Παύλου. Θα μου λείπουν σε όλη μου τη ζωή".

Σε ερώτηση για το τι δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο απάντησε: "Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή- προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζόμενους".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ