22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Δεν θα ήθελα να είμαι προπονητής ποδοσφαίρου»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον δικό του τρόπο έχει ήδη δημιουργήσει τον δικό του θρύλο στην Πόλη και στην Φενέρμπαχτσε. Η κατάκτης της Ευρωλίγκας πέρυσι και μάλιστα εντός των τειχών τον έχουν θεοποιήσει στα μάτια των φίλων της ομάδας, καθώς προστέθηκε ένα ακόμη χρυσό αστέρι στην προπονητική του πορεία. Ο Ζοτς απάντησε σε μια σειρά διαφορετικών ερωτήσεων στην Τουρκία με θέματα από το περιβόητο βυσσινί του χρώμα, ως το ποδόσφαιρο.

«Είμαι έκπληκτος που μιλάτε για τα χρώματα που αλλάζω στη διάρκεια του αγώνα, αν κάποιοι μου μιλούν γι’ αυτό. Δεν το συνειδητοποιώ εκείνη την ώρα, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το αντιμετωπίζω, το ζω κι έτσι μπορώ να αλλάξω χρώμα», είπε γελώντας και συνέχισε στο ίδιο ύφος, απαντώντας στην παραίνεση φίλων της Φενέρμπαχτσε να αναλάβει και την ομάδα ποδοσφαίρου: «Είμαι προπονητής μπάσκετ. Αγαπώ κι άλλα αθλήματα και το ποδόσφαιρο έχει μια σημαντική παράδοση στη χώρα μου. Μπορώ να καταλαβω ότι ένας προπονητής, αλλά δεν νομίζω πως θα ήθελα να προπονήσω ποτε ομάδα ποδοσφαίρου!»

Ο Ομπράντοβιτς για μία ακόμη φορά τόνισε πως στην προσωπική του ζωή είναι πολύ πιο ήρεμος και του αρέσει να περνάει χρόνο με τους φίλους του και την οικογένειά του, διαχωρίζοντάς την από την δουλειά. Όσο για το σχόλιο «το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζεται πέντε εναντίον πέντε και στο τέλος ο Ομπράντοβιτς κερδίζει», ο Σέρβος κόουτς κατέβασε τους τόνους: «Είναι κάτι που απέχει από την πραγματικότητα. Προσπαθώ απλά να κάνω το καλύτερο μαζί με τους παίκτες μου... Τίποτα άλλο».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε έναν από τους παίκτες του στην Φενέρμπαχτσε, τον Τούρκο αρχηγό της Μελίχ Μαχμούτογλου: «Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Μελίχ. Είμαι περήφανος για όλη την ομάδα κι έχω μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ