22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ομπράντοβιτς: «Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα μπορούσε να κρύψει τη λύπη του για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον Σέρβο τεχνικό να μιλάει μετά το «διπλό» της Φενέρ επί της Τόφας για το τι σήμαινε η σχέση του με τον μεγάλο παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Χθες μετά που ξύπνησα πολλοί φίλοι από την Ελλάδα μου είπαν ότι απεβίωσε. Ενας απίστευτος άνθρωπος…. 13 χρόνια που πέρασα μαζί του και δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ηταν σαν πατέρας μου. Εχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν. Αυτός, μαζί με τους αδελφούς του, Κώστα και Θανάση, έκαναν τον Παναθηναϊκό έναν μεγάλο σύλλογο.

Δεν έχω αρκετά λόγια για να τον ευχαριστήσω για τα πράγματα που έκανε για μένα και όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό. Ενας σπουδαίος άνθρωπος, τον οποίο όλοι θα θυμούνται για πολλά χρόνια…

Οι άνθρωποι τον ξέρουν ως τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, όμως ήταν ευχαρίστησή μου να τον γνωρίζω προσωπικά. Είχα την ευκαιρία να μάθω την ιστορία της οικογενείας του. Ετσι, τα βαθύτερα συλλυπητήριά μου, πρώτα από όλα στην οικογένειά του και όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, επειδή γνωρίζω πόσο πολύ αγαπητός ήταν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ