19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ομπράντοβιτς: Έπιασε δουλειά στην Παρτιζάν και έρχεται ΟΑΚΑ (pics)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε την έκπληξη το καλοκαίρι και αντί να δώσει τα χέρια με κάποια ομάδα Ευρωλίγκας, προτίμησε να πει το "ναι" στην δική του Παρτιζάν, η οποία από εκείνη τη στιγμή έχει κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές. Σήμερα άρχισε και η δουλειά για τη νέα σεζόν με τους "γκρόμπαρι" να έχουν υψηλούς στόχους με πρώτο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία περνά και από την Αθήνα.

 

Ο Ομπράντοβιτς έχει επιλέξει και πάλι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπως έκανε από τα χρόνια του Παναθηναϊκού, το Ζλάτιμπορ, για το οποίο θα αναχωρήσει αύριο η Παρτιζάν. Σταδιακά θα μπουν στην ημερήσια διάταξη και οι αγώνες προετοιμασίας, στους οποίους περιλαμβάνεται και το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ.

Τα φιλικά θα ξεκινήσουν από την Οπάτια (1-3/9, Παρτιζάν, Πέζαρο, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Τσιμπόνα) και θα ακολουθήσει φιλανθρωπικός αγώνας στις 7/9 με τη Ραντνίτσκι στο Κραγκούγεβατς. Στις 11-12/9 θα πάρει μέρος σε τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη (Φενέρμπαχτσε, Ούνικς Καζάν, Μονακό). Στο Βελιγράδι θα δώσει φιλικό στις 16/9 με την Αναντόλου Έφες που θα είναι προς τιμήν του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, επί σειρά αρχηγού της Παρτιζάν, που αποχώρησε από την ενεργό δράση. Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" μαζί με τον Παναθηναϊκό, την Αναντόλου Έφες και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ