24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ομιλο με Ελλάδα θέλει η Κύπρος στο Ευρωμπάσκετ 2025! (vid)

Η παρουσία της «Επίσημης Αγαπημένης» στα γήπεδα της Κύπρου για επίσημους αγώνες σε ένα Ευρωμπάσκετ είναι ένα μεγάλο όνειρο που από σήμερα... δεν είναι μυστικό. Η Κυπριακή Ομοσπονδία παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου την υποψηφιότητα που κατέθεσε στην FIBA για να είναι εκ των συνδιοργανωτών του Ευρωμπάσκετ 2025, παρόντος στο πάνελ και του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδία, Ανδρέας Μουζουρίδης ήταν ξεκάθαρος ως προς τη στόχευση:

«Λόγω των αδελφικών σχέσεων με την Ελλάδα και του επιπέδου της ελληνικής ομάδας, δηλώνουμε ότι θέλουμε να γίνουν στην Κύπρο οι αγώνες της Ελλάδας. Σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει την πρόκριση δηλώνουμε ότι η Κύπρος επιθυμεί να αναλάβει την διοργάνωση των αγώνων της Ελλάδας γεγονός που θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο». 

Από τη πλευρά του, ο ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης είπε: «Η Κύπρος είναι μία χώρα ταυτισμένη με τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού. Η μεγαλύτερη ανάταση και περηφάνεια ήταν το 1987 όταν και ξεχυθήκαμε στους δρόμους ως Κύπριοι να πανηγυρίσουμε την επιτυχία της Ελλάδας. Ήταν η μέρα που σηματοδότησε την εξέλιξη του αθλήματος για τις επόμενες γενιές τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Είναι πρόκληση για μία χώρα όπως η Κύπρος και εύχομαι με τη βοήθεια ακόμα μιας χώρας να φιλοξενήσουμε την διοργάνωση των αγώνων».

Οσο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο εγχείρημα και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προσπάθεια και τη θέρμη που υπάρχει στην υποστήριξή του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ