14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολύμπια Λάρισας: Επένδυση με Παπαδοπούλου

Την ταλαντούχα Δέσποινα Παπαδοπούλου ενέταξε το δυναμικό της η Ολύμπια Λάρισας, για να την ενισχύσει την καινούρια σεζόν στην Α2 Γυναικών.

«Ο στόχος μου είναι να καταφέρω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, ώστε να έχουμε μια πολύ καλή και ικανοποιητική πορεία», ανέφερε η ίδια αμέσως μετά την ανακοίνωσή της από το θεσσαλικό συγκρότημα. Όπως πρόσθεσε...

-Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στην Ολύμπια Λάρισας;
«Η Ολύμπια είναι μια ομάδα με μεγάλη μπασκετική ιστορία, που ήταν αδύνατον να μην το λάβω υπ’ όψιν μου. Γνωρίζοντας τα περισσότερα κορίτσια της ομάδας είδα ότι έχει πολύ καλό υλικό, αξιόλογους χαρακτήρες και σίγουρα ανταποκρίνεται σε αυτό που έψαχνα».

-Πώς νιώθεις για αυτό το νέο κεφάλαιο στην αθλητική σου σταδιοδρομία;
«Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε την προετοιμασία ύστερα από τόσους μήνες απραξίας και να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι».

-Πώς αισθάνεσαι που έπειτα από τόσα χρόνια θα αφήσεις την πόλη σου κι αν οφείλεις ένα δημόσιο «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους;
«Δεν ήταν εύκολο να αποχωριστώ τη δεύτερη οικογένειά μου, ύστερα από τόσο καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν. Στον Αστέρα οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, στον κόουτς και τους ανθρώπους που στηρίζουν τη γυναικεία ομάδα. Είναι οι άνθρωποι που όλο αυτό το διάστημα πίστεψαν σε εμένα. Είναι πολλά τα άτομα τα οποία πρέπει να αναφέρω και σίγουρα δεν ξεχνάω κανέναν, εάν είχα την δυνατότητα να τους γράψω όλους φυσικά και θα τους έγραφα ονομαστικά έναν προς έναν. Φυσικά, ένα "ευχαριστώ" σε όλες τις συμπαίκτριές μου, που μαζί τους έχω περάσει αξέχαστες στιγμές. Πάνω από όλα ευχαριστώ την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον πατέρα μου, το μεγαλύτερο θαυμαστή μου».

-Τι θα ήθελες να πεις στους φίλους της Ολύμπιας Λάρισας;
«Εύχομαι πολύ σύντομα τα γήπεδα να μπορέσουν να είναι ξανά γεμάτα, για να είναι δίπλα στην ομάδα μας. Είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα δουν πολύ ωραία παιχνίδια».

Η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας καλωσορίζει την ταλαντούχα Δέσποινα Παπαδοπούλου και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ