20.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακός 1, Παναθηναϊκός Χ από τους παίκτες

Μονοκούκι πήγαν οι ψήφοι στον Ολυμπιακό από τους έξι παίκτες που ρώτησε η Ευρωλίγκα για το ποιες ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για το Final Four. Αντίθετα, οι ψήφοι τους μοιράστηκαν όταν κλήθηκαν να απαντήσουν για τον Παναθηναϊκό. Το απόλυτο των ψήφων πήραν ακόμη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε.

Η Ευρωλίγκα απευθύνθηκε στους Αντρέα Τσιντσιαρίνι (Αρμάνι Μιλάνο), Ντάνιελ Χάκετ (Μπάμπεργκ), Πέτερι Κόπονεν (Μπαρτσελόνα), Κάρλος Σουάρεθ (Ουνικάχα Μάλαγα), Μάικλ Ρολ (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Μπιρκάν Μπατούκ (Αναντόλου Έφες). Και οι έξι κρίνουν πως στο Final Four θα βρίσκονται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός και αφήνουν ερωτηματικό για τον τέταρτο της παρέας.

Οι τρεις που ψηφίζουν Παναθηναϊκό είναι ο Τσιντσιαρίνι, ο Κόπονεν και ο Ρολ. Οι τρεις που δείχνουν εμπιστοσύνη στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι Σουάρεθ, Χάκετ και Μπατούκ με τον τελευταίο να θέτει ως προϋπόθεση ωστόσο την παρουσία του Σέρχιο Γιουλ.

Αντρέα Τσιντσιαρίνι (Αρμάνι Μιλάνο)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 3-1: «Η ΤΣΣΚΑ 3-1. Είναι απλά καλύτερη και πιο έμπειρη».

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-1: «Η άμυνα και το «μέγεθος», τα κορμιά της Φενέρ θα είναι καθοριστικά».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: «Πολύ κλειστή σειρά, αλλά το πλεονέκτημα της έδρας θα είναι κλειδί στον πέμπτο αγώνα».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-2: «Η Ζαλγκίρις νίκησε στην Αθήνα στην κανονική περίοδο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Δεν περιμένω να νικήσουν ξανά στον Πειραιά».

Ντάνιελ Χάκετ (Μπάμπεργκ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-1: «Η ΤΣΣΚΑ θα νικήσει στους τέσσερις αγώνες. Η επίθεσή τους είναι πολύ αποτελεσματική και έχουν πολλά όπλα που μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι».

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-0: «Η Φενέρ στους τρεις αγώνες. Νομίζω πως θα κατακτήσουν και τον τίτλο, οπότε πιστεύω πως θα «σκουπίσουν» την Μπασκόνια».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: «Η Ρεάλ θα πάρει την πρόκριση σε πέντε παιχνίδια, γιατί είναι πιο δυνατή και έχει πιο βαθύ ρόστερ από τον Παναθηναϊκό».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-2: «Ο Ολυμπιακός στο πέμπτο παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλά φέτος, αλλά ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη εμπειρία».

 

Πέτερι Κόπονεν (Μπαρτσελόνα)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 3-1: «Νομίζω πως είναι το μεγάλο φαβορί να νικήσει στη σειρά και την Ευρωλίγκα γενικότερα, οπότε πιστεύω πως θα πάει στο 3-1. Ελπίζω η πρώην ομάδα μου η Χίμκι να πάρει έστω ένα παιχνίδι εντός έδρας, αλλά γενικά θα προκριθεί η ΤΣΣΚΑ».

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-1: «Ωωω... θα είναι δύσκολη σειρά. Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, αλλά η Φενέρ είναι πολύ «συμπαγής» ομάδα. Νομίζω πως θα είναι 3-1 για την Φενέρμπαχτσε».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: «Μπορεί να πάει στα χέρια και των δύο ομάδων η σειρά. Λέω πως θα πάει σε πέμπτο παιχνίδι και πως στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα  κάνει το 3-2 και θα πάει στο Φάιναλ Φορ».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-1: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη σειρά 3-1 Έχουν περισσότερη εμπειρία. Ξέρουν τι χρειάζεται για να νικήσεις σε μια σειρά πλέι οφ. Η Ζαλγκίρις είχε μια εξαιρετική σεζόν, έχουν εκπληκτικό προπονητή, οπότε ίσως έχουν κάποια τύχη, αλλά νομίζω πως η εμπειρία του Ολυμπιακού θα παίξει το ρόλο της και θα πάει στο φάιναλ φορ».

Κάρλος Σουάρεθ (Ουνικάχα Μάλαγα)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 3-0: «Η ΤΣΣΚΑ 3-0 γιατί είναι το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο».

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-1: «Η Φενέρ 3-1 γιατί είναι οι κάτοχοι του τίτλου και γιατί πιστεύω πως θα παίξουν στο φάιναλ φορ».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: «Η Ρεάλ 1-3, γιατί έχει παίκτες που είναι πολύ έμπειροι στα κρίσιμα σημεία».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-1: «Ο Ολυμπιακός 3-1, γιατί ξέρουν πως να παίζουν στα σημεία κλειδιά των αγώνων».

Μάικλ Ρολ (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 3-1: «Η ΤΣΣΚΑ θα περάσει στα τέσσερα παιχνίδια, γιατί είναι μια πολύ καλή, πειθαρχημένη ομάδα. Νομίζω πως η Χίμκι θα μπορέσει να απαντήσει στον πρώτο αγώνα στο γήπεδό της, αλλά τελικά η ΤΣΣΚΑ θα φέρει σε πέρας την αποστολή της στα τέσσερα παιχνίδια»

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-2: «Πιστεύω πως η Φενέρ θα τα καταφέρει στα πέντε παιχνίδια, γιατί και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, που «ματσάρουν», είναι ψηλές, αθλητικές και πιστεύω πως τελικά το πλεονέκτημα έδρας θα κάνει τη διαφορά».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: «Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα τέσσερα παιχνίδια, γιατί οι αλλαγές που κάνει στην άμυνα δυσκολεύει κάθε αντίπαλο και οι ψηλοί της μπορούν πραγματικά να βγουν έξω και να μαρκάρουν τους κοντούς και με το ύψος τους μπορούν πραγματικά να σταματήσουν κάποιους από τους παίκτες της Ρεάλ».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-1: «Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα περάσει στα τέσσερα παιχνίδια. Η Ζαλγκίρις θα τον δυσκολέψει στο τρίτο παιχνίδι με τον κόσμο της εντός έδρας,αλλά ο Ολυμπιακός θα νικήσει στον τέταρτο αγώνα και θα προκριθεί».

Μπιρκάν Μπατούκ (Αναντόλου Έφες)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι 3-0: «Η ΤΣΣΚΑ 3-0 γιατί δεν θα χάσει εντός έδρας και μπορεί να νικήσει εκτός»

Φενέρμπαχτσε-Μπασκόνια 3-0: «Παίζει καλά εντός έδρας και νομίζω πως θα κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της».

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: «Πιστεύω πως μπορούν να νικήσουν εκτός έδρας. Αν παίξει ο Γιουλ θα είναι 1-3».

Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας 3-1: «Κάθε χρόνο βρίσκονται σε αυτή τη φάση και είναι πολύ έμπειροι... 3-1.»

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ