20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Ουόκαπ (vids)

Ο Τόμας Ουόκαπ αποχώρησε από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και ετοιμάζεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο 28άχρονος γκαρντ θα πρέπει να θεωρείται ήδη κάτοικος Πειραιά, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, για τη μετακόμισή του στη χώρα μας. Ο Αμερικανός φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους διοικούντες την ελληνική ΚΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

https://www.youtube.com/watch?v=zoLhcBy8Q7o

Οι πρωταθλητές Λιθουανίας του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, μετά τη λήξη του συμβολαίου του αλλά με μειωμένες οικονομικές απολαβές, ενώ είχε βρεθεί στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, όπως η Εφές Αναντόλου και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Κατά πώς φαίνεται, επέλεξε τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει τη μία μετά την άλλη τις μεταγραφικές κινήσεις του. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως -όπως όλα δείχνουν- έχει ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του σέντερ, με το Μουσταφά Φολ να βρίσκεται πάνω πάνω στη λίστα του.

https://www.youtube.com/watch?v=uXVH4njYlSw

Ο Τόμας Ουόκοπ αποφοίτησε το 2016 από το Στίβεν Φ. Όστιν, αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ. Αγωνίστηκε αρχικά στους Ουίντι Σίτι Μπουλς, στην G-League, και το 2017 πέρασε τον Ατλαντικό για να φορέσει τη φανέλα της Λούντβιγκσμπουργκ, στο γερμανικό πρωτάθλημα. Από το 2018 ήταν στη Ζαλγκίρις Κάουνας και φέτος είχε κατά μέσο όρο 8,5π., 3,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ και 1,8 κλεψίματα σε 21.6’ σε 30 ματς του λιθουανικού πρωταθλήματος και 8,2π., 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 23.7’ σε 34 παιχνίδια Ευρωλίγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=b2dtcKDNG2I



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ