21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ: «Εγινε η αλλαγή, μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ» (pics)

Στα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να συναντήσουν το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, βρίσκονται οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι πρόεδρου των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετά το 2011, με την συνάντηση να έχει την δική της σημασία, και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ. Μαζί τους βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές.

Οι δυο πλευρές έκαναν δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης, με το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο να αναφέρει : «Είχα τη χαρά να με επισκεφθούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί μεγάλος μέρος της κοινωνίας της Ελλάδος. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος, Σίγουρος πως θα είναι εξαιρετική συνεργασία γιατί μας ενδιαφέρει η ενότητα του μπάσκετ. Να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια και στον ευρωπαϊκό χώρο. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και την Εθνική ομάδα και τις Εθνικές ομάδες, να προχωρήσουν ώστε να γίνουν Νο.1 στην Ευρώπη. Η ομοσπονδία αγκαλιάζει όλες τις ομάδες, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν και το μέλλον. Για το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η σχέση του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία και για θέματα Εθνικής και μπάσκετ. Ο Κύριος Λιόλιος έχει όραμα. Φεύγω πολύ θετικά. Θα ερχόμαστε πιο συχνά», με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προσθέτει : «Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές, πρεσβεύει μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε καιρό να έρθουμε εδώ. Υπάρχει νέο κλίμα και νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ