19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Παραμένουν στην ομάδα Σπυριδοπούλου και Σταμάτη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να χτίζει την ομάδα της σεζόν 2021-22, έχοντας κάνει αρχή από τις Ελληνίδες αθλήτριες που είχε στο ρόστερ του. Την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, διαδέχθηκαν σήμερα η Άννα Σπυριδοπούλου και η Εβίνα Σταμάτη, οι οποίες θα παραμείνουν "ερυθρόλευκες".

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού", τόνισε η Σπυριδοπούλου, για να προσθέσει: "Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού μου, το γιατρό κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή κ. Λώλη. Επίσης ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Παντελάκη και τον Θάνο Νίκλα για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα βάλω τα δυνατά μου να επιστρέψω γρήγορα πίσω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από τη δική της πλευρά η Σταμάτη, αρχηγός της ομάδας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα που αγαπώ για άλλη μια χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας, κυρίως σε Ευρώπη που μας έλειψε αυτή τη χρονιά. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και να επιτραπεί ο κόσμος μας στα γήπεδα γιατί τον χρειαζόμαστε πάντα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ