21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Παντελάκης φεύγει, Σταμολάμπρου μένει (pics)

Πολλές αλλαγές έρχονται στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν και μετά την απώλεια του φετινού τίτλου. Πρώτη και βασικότερη όλων, η αλλαγή στο «τιμόνι» της ομάδας. 

Ο Γιώργος Παντελάκης φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου, με τον 47χρονος Μάρτιν Ζίμπαρτς να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Πρόκειται για τον άλλοτε Ομοσπονδιακό τεχνικό της Λετονίας (2015-19), ο οποίος από το 2017 προπονεί τη Ρίγα. Αυτός όμως δε θα έρθει μόνος του. Στο πλευρό του πολύ πιθανόν να βρεθεί η Στέλλα Καλτσίδου. Η 38χρονη παλαίμαχη φόργουορντ βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του ΕΦΑΟΖ τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε. 

Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πολύ κοντά στην ανανέωση βρίσκεται η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η 25χρονη γκαρντ φοράει τα «ερυθρόλευκα» από το 2018, είναι μέλος της Εθνικής Γυναικών και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ιδίως στη σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. 

Η ομάδα θα προσπαθήσει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό. Κρούσεις για επιστροφή έχουν γίνει τόσο στην Κατερίνα Σωτηρίου, όσο και στην Πηνελόπη Παυλοπούλου.

H 37χρονη Σωτηρίου, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2016 έως και το 2020, ενώ πέρσι βρέθηκε στη Τσεγκλέντ.

H 26χρονη Παυλοπούλου προέρχεται από μία σεζόν στη Ρουμανία, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα τη Σέπσι, ενώ προηγουμένος είχε θητεύσει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ