22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-Μονπελιέ, πράξη δεύτερη

Οι γυναίκες τους Ολυμπιακού έχουν μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται νίκη με 4 πόντους διαφοράς στο «Palais Des Sports De Lattes», κόντρα στην Μονπελιέ, απόψε στις 21:00. 

Οι ερυθρόλευκες γνώρισαν την ήττα με 66-63 στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας και τώρα πρέπει να σπάσουν την Ιταλική έδρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποχαιρετήσουν το όνειρο της Euroleague και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Eurocup. 

Να σημειωθεί ότι οι κοπέλες του Ολυμπιακού, πέρσι έχασαν και τα 7 παιχνδία που έδωσαν εκτός έδρας στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα και τώρα καλούνται να ξεπεράσουν και αυτόν τον ψυχολογικό σκόπελο.

Στα υπόλοιπα προκριματικά ματς, η Άρκα Γκντίνια έκανε το διπλό μέσα στην έδρα της Τουρκικής Μπότας, εξασφαλίζοντας και μία διαφορά της τάξεως των 16 πόντων (88-72) και καλείται τώρα να υπερσπιστεί την έδρα της, ώστε να εξασφαλίσει το ένα από τα τρία εναπομείναντα εισιτήρια. 

Τέλος, η μάχη μεταξύ Ντιόσγκιορι ΒΤΚ και Ρέιερ Βενέτσια, βρήκε την Ουγγρική  Ντιόσγκιορι να κερδίζει με 85-75 στο πρώτο ματς, γράφοντας ιστορία, καθώς αυτή είναι η πρώτη νίκη του συλλόγου στην Ευρωλίγκα. Η Βενέτσια βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 19 πόντους σε αυτό το παιχνίδι και τώρα πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος, αν θέλει να αντιστρέψει αυτό το αβαντάζ των 10 πόντων που έχουν οι Ουγγαρέζες και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κανονική διάρκεια της Euroleague. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ