20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Με άνεση για την υπέρβαση

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκρισή του για την επόμενη φάση του Eurocup γυναικών με τη νίκη του στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα και σήμερα (18.30) στο ΣΕΦ θα κυνηγήσει χωρίς άγχος και την υπέρβαση. Κόντρα στην πανίσχυρη ρώσικη Ναντέζντα, οι «ερυθρόλευκες» θα κυνηγήσουν μια νίκη με διαφορά 19 πόντων για να πάρουν και την πρώτη θέση του ομίλου, όσο κι αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον συνηθισμένο τρόπο. Αναλύουμε προσεκτικά τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε από το επόμενο. Ο αντίπαλός μας άλλαξε για δεύτερη φορά προπονητή, επομένως θα υπάρξουν τακτικές αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της η Κριστίν Βίτολα πρόσθεσε: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Eurocup, και παρότι έχουμε εξασφαλίσει ότι θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε για κάθε ματς. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε στη Ρωσία, επομένως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το δείξουμε αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ