22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Κυνηγάει την πρώτη θέση στο EuroCup Γυναικών

Ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του το εισιτήριο για τη φάση των 32 του EuroCup Γυναικών. Θέλει όμως αυτό το κάτι παραπάνω σε μια αποστολή που είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αύριο (1/12) στις 18.30 υποδέχεται στο ΣΕΦ την πρωτοπόρο του ομίλου Ναντέζντα. Αν επικρατήσει με ένα +19 θα βρθεί αυτός στην κορυφή.

Οι "ερυθρόλευκες" με νίκη θα φτάσουν στο 5-1, στο οποίο βρίσκεται και η αυριανή αντίπαλό της, η οποία είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα εντός έδρας με 88-70. Γι' αυτό και αύριο η ελληνική ομάδα χρειάζεται το +19 για να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Από την κατάταξη αυτή θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των 32, με τους αγώνες πλέον να είναι νοκ άουτ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον συνηθισμένο τρόπο. Αναλύουμε προσεκτικά τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα εξαλείψουμε από το επόμενο. Ο αντίπαλός μας άλλαξε για δεύτερη φορά προπονητή, επομένως θα υπάρξουν τακτικές αλλαγές στο τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές στη διάρκεια του παιχνιδιού».

Από την πλευρά της η Κριστίν Βίτολα πρόσθεσε: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Eurocup, και παρότι έχουμε εξασφαλίσει ότι θα προχωρήσουμε στη διοργάνωση προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε για κάθε ματς. Σίγουρα γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε στη Ρωσία, επομένως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το δείξουμε αυτό».

*Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ