18.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Ιωνικός 109-65: Την… πλήρωσαν οι Νικαιώτες (pics+vids)

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ιωνικό Νικαίας στο ΣΕΦ με 109-65, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν ένα ξέσπασμα μετά τη «βαριά» ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και το βρήκαν. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισε την ένατη νίκη σε δέκα αγώνες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι ηττημένοι «έπεσαν» στο 3-7 και θα συνεχίσουν τη «μάχη» τους για τη σωτηρία.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε καμία κριτική. Οι γηπεδούχοι θέλησαν να ξεμπερδέψουν από νωρίς και προηγήθηκαν 10-0. Στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου είχαν προβάδισμα 18 πόντων (30-12). Πιο ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι στη δεύτερη περίοδο και στο φινάλε του ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά με 55-36.

Ήταν φανερό ότι και στο δεύτερο μέρος αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν όρεξη να παίξουν μπάσκετ και να μην αναλωθούν σε σκοπιμότητες, από τη στιγμή που ήταν γνωστός ο νικητής. Το επιθετικό μπάσκετ είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει ψηλά το σκορ και παράλληλα να υπάρξουν κι αρκετές θεαματικές φάσεις. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Πειραιώτες να επικρατούν με 109-65.

ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ: Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν χρόνο συμμετοχής από τον κόουτς Μπαρτζώκα και σκόραραν. Μεταξύ αυτών και ο Κουίνσι Έισι ο οποίος πέτυχε τους πρώτους του 12 πόντους με τη φανέλα των Πειραιωτών στην Basket League, δυόμιση μήνες μετά την απόκτησή του! 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Όπως είναι λογικό, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι που μαρτυρά και η μεγάλη διαφορά των 44 πόντων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ