23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Εκτάκτως στη Γαλλία ο Ζαν Σαρλ

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Πράβετς κι έτσι δεν θα συμμετάσχει στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί βουλγαρικού εδάφους.

Ο 27χρονος φόργουορντ ζήτησε εκτάκτως άδεια, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος, και ο Γιώργος Μπαρτζώκς του την έδωσε. Έτσι, αναχώρησε άμεσα για την πατρίδα του, τη Γαλλία, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το ματς με τη Ρίλσκι (29/08, 19.00), το πρώτο στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν έχει στη διάθεσή του ούτε το Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης εξαιτίας του μυϊκού σπασμού που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με το εν λόγω φιλικό και τη Δευτέρα (30/08) θα επιστρέψει στη βάση του, ενώ την Πέμπτη (02/09, 20.00) θα δώσει φιλικό στο κλειστό της Νίκαιας «Ο Πλάτων» απέναντι στον Ιωνικό, με τα έσοδά του να διατίθενται για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος για τη Βόρεια Εύβοια, που επλήγη από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ