16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Εβαλε τα ερυθρόλευκα ο Λούντζης! (vid)

Με... αέρα Ευρωλίγκας θα συνεχίσει ο Μιχάλης Λούντζης την προσπάθειά του για να κερδίσει μια θέση της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Ο 22χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που τον είχε πλευρίσει από νωρίς και πείσει ότι «χωράει» στον αγωνιστικό σχεδιασμό και πλέον είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ο Λούντζης είχε επιχειρήσει για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο μόλις στα 16 του χρόνια όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Τα Τρίκαλα και το Λαύριο έγιναν οι δύο σταθμοί δανεισμού του για να πάρει παραστάσεις, το Λαύριο απέκτησε και όλα του τα δικαιώματα, πριν το περασμένο καλοκαίρι πάρει τη μεταγραφή για τον Προμηθέα.

Εκεί έκανε μια πραγματικά πολύ καλή σεζόν, με πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε και την παρουσία του στην Εθνική ανδρών στα παράθυρα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ και έπεισε πολλούς ότι ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ο Ολυμπιακός έκανε από νωρίς αισθητό το ουσιαστικό του ενδιαφέρον, η πλευρά Λούντζη ήθελε λίγο χρόνο για την απόφαση αφού είναι σε μια καμπή της καριέρας του που πρέπει να παραμείνει με ουσιαστικό ρόλο και τελικά ο κύβος ερρίφθη. Ο Λούντζης είχε συμβόλαιο και για του χρόνου με τον Προμηθέα, αλλά προβλεπόταν δικαίωμα αποχώρησης με ένα buy out του οποίου όρου και θα γίνει χρήση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό τους, αφού έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Τόμας Ουόκαπ, έχουν συμφωνήσει με τον Μουσταφά Φολ, ενώ είναι σε προχωρημένο στάδιο και η σκέψη απόκτησης του Ντέιβι Λάιτι



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ