17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Δημητράτου: Καταγγελία σε βάρος ΕΟΚ και Γολέμη

Η απόφαση της ΕΟΚ να μεταθέσει τον πρώτο τελικό της Α2 γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για αύριο Πέμπτη δεν ήταν μια απλή υπόθεση όπως αποδεικνύεται. Η μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» Εύη Δημητράτου με δήλωσή της πριν από λίγη ώρα, έκανε καταγγελία σε βάρος του αντιπρόεδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ Αριστείδη Γολέμη, υποστηρίζοντας ότι της μίλησε απρεπώς και την απείλησε στη διάρκεια των επαφών που υπήρχαν σήμερα πριν από την τελική απόφαση.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι της Τρίτης 11/5/21 με τον κ. Γολέμη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος) κατά την οποία εξέφρασα την ένσταση μου στη δήλωση που μου έκανε ότι αποφάσισε να μεταθέσει τον πρώτο τελικό για την Πέμπτη 13/5, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/5 στις 13.30 αντί για τις 15.00, ικανοποιώντας ουσιαστικά την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας που δήλωσε «τεχνικό κώλυμα», με λύπη τον άκουσα να μου λέει σε εντονότατο ύφος πως η Ομοσπονδία δεν δέχεται υποδείξεις από «υπαλληλίσκους» όπως επί λέξη με αποκάλεσε και πως θα ζητήσει την απόλυση μου από το σύλλογο!

Κατέληξε λέγοντάς μου πως με το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της ομάδας μου θα της προκαλέσω κακό στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν! Εγώ προσωπικά και το σωματείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ισονομία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Διατίθεμαι δε, να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ