27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Δεν τον τρομάζει τίποτα… (vids)

Το Basketa.gr παρουσιάζει τον Ολυμπιακό ο οποίος αποτελεί μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις στην Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρσι έφτασαν μέχρι το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας όπου ηττήθηκαν από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Φέτος, το ρόστερ τους παρουσιάζει αρκετές αλλαγές, ωστόσο παραμένει πολύ ισχυρό. Κι αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς με ρεκόρ 11-3 οι Πειραιώτες συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Πειραιώτες διαθέτουν ένα αμυντικογενές σύνολο, ενώ δεν τρομάζουν από τους πολλούς τραυματισμούς βασικών παικτών. Αντίθετα, τρομάζουν οι αντίπαλοι! Πάντως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα αλλά και τη χειρότερη επίθεση της διοργάνωσης.

Τα... highlights

Δύο είναι οι πραγματικά πολύ μεγάλες νίκες του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Η πρώτη ήρθε στην Κωνσταντινούπλη επί της Φενέρμπαχτσε με 90-83 στην παράταση και η δεύτερη πριν δύο «στροφές», όταν έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 88-86. Στα πλην για τους «ερυθρόλευκους» οι ήττες στην έδρα της Μπάμπεργκ, αλλά και από την Μπαρτσελόνα, όμως όλες οι ομάδες κάπου θα χάσουν. Σημαντική και η επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Το αστέρι

Με τον Βασίλη Σπανούλη να απουσιάζει από τα δέκα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης, ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε να βγει μπροστά και το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ είναι πρώτος σκόρερ και δεύτερος ριμπάουντερ της ομάδας, ενώ ο xfactor των Πειραιωτών είναι ο Τζαμέλ ΜακΛιν.

Η εκτίμηση

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης και θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Άλλωστε έχει βάλει ήδη από νωρίς ισχυρά θεμέλια για να πετύχει κάτι τέτοιο και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν τα καταφέρει.

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ