24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ολυμπιακός για φάιναλ φορ! (vid)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το τέλος του πρώτου γύρου η Ευρωλίγκα έκανε την καθιερωμένη έρευνά της μεταξύ των τζένεραλ μάνατζερ των 16 ομάδων της, στους οποίους έθεσε ερωτήματα που απασχολούν τους φιλάθλους της. Το πρώτο μέρος της έρευνας δημοσιεύτηκε και κατά την άποψη αυτών των στελεχών, που έχουν πείρα και η γνώμη τους μετράει, η τετράδα του φάινα φορ έχει σχεδόν σχηματιστεί.

Ποιες ομάδες την αποτελούν; Η Φενερμπαχτσέ και η Ρεάλ. Δεν βρέθηκε ούτε ένας που να μην τις συμπεριλάβει στις προβλέψεις του. Η ΤΣΣΚΑ με ποσοστό 93,3%, δηλαδή μόνον ένας στους 16 εκτίμησε πως δεν θα πάει. Και ο Ολυμπιακός! Σε ποσοστό 80%, πολύ υψηλό είναι η αλήθεια, οι τζένεραλ μάνατζερ εκτιμούν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν το "παρών" στο φάιναλ φορ της Βιτόρια.

Ίσως αυτή η προβλεψή τους να στηρίζεται στην εκτίμηση που τρέφουν προς τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίον ανέδειξαν ως τον δεύτερο καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης. Πρώτος είναι μακράν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με ποσοστό 62,5%, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού συγκέντρωσε το 18,75% των προτιμήσεων.

Κατά τα άλλα, πιο δύσκολος αντίπαλος ανακηρύχθηκε η Φενερμπαχτσέ με 37,5%, πιο διασκεδαστικές ομάδες από κοινού η Ρεάλ και η Φενερμπαχτσέ με 25% έκαστη και ομάδα έκπληξη η Εφές με ποσοστό 56,25%. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ