27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Απόλλωνας Π 98-78: Ο ΜακΚίσικ οικοδεσπότης στο πάρτι (vids)

Ο Ολυμπιακός βγήκε με πολλά οφέλη από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας για τη 10η αγωνιστική της Basket League. Πέρα από το πρωτεύον, τη νίκη δηλαδή με 98-78, βοηθήθηκε από τον πολύ καλό και... θρασύ αντίπαλο στο να κρατήσει υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά, με τους δύο αντιπάλους να «στήνουν» ένα όμορφο μπασκετικό πάρτι στο ΣΕΦ για όσους συμμετείχαν και για όσους το παρακολούθησαν.  

Ο Ολυμπιακός προφύλαξε τον Μουστάφα Φαλ για να είναι απόλυτα έτοιμος στη διπλή ευρωπαϊκή εβδομάδα που έρχεται και έχει δύο εντός έδρας παιχνίδι, την Τετάρτη (15/12) μ τη Μπάγερν και την Παρασκευή (17/12) με τη Βιλερμπάν. Στο 8-1 ο Ολυμπιακός που ξεπέρασε κατά ένα καλάθι τον μέσο όρο παραγωγικότητας που είχε σήμερα, αλλά δεν έφτασε την 5η του κατοστάρα στο πρωτάθλημα, στο 4-5 ο πολύ καλός Απόλλωνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις προθέσεις τους, έκαναν σαφές ότι έβλεπαν σοβαρά και όχι σαν τυπική διαδικασία το ματς και έτσι κατάφεραν να συνδυάσουν όλα τα ζητούμενα. Την ουσία, το θέαμα, την ευκαιρία στον Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράσει χρόνους και να κάνει τις δοκιμές του. Με τον Απόλλωνα να είναι αποφασισμένος να συνδράμει σε ένα ωραίο μπασκετικό απόγευμα και να μη δείχνει φόνο απέναντι στον δυνατό αντίπαλο. Το δεκάλεπτο έληξε με 26-13, το ημίχρονο με 51-38 κι αφού προηγουμένως ο Ολυμπιακός είχε φτάσει και στο +20, 48-28.

Το σκηνικό με τον Ολυμπιακό να ελέγχει τον ρυθμό, αλλά τον Απόλλωνα να.. συμμετέχει και να έχει τα δικά του καλά διαστήματα συνεχίστηκε στην τρίτη περίοδο που έληξε με 76-61 και με το ενδιαφέρον να έχει περιοριστεί πια περισσότερο στην τελική παραγωγικότητα του Ολυμπιακού.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Ολυμπιακός είχε πολλά σημεία υπεροχής έναντι του αντιπάλου, με τη στατιστική να... δίνει έμφαση στα ριμπάουντ που είχαν τελικό αποτέλεσμα 40-24.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ