17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Έισι : «Να κατακτήσουμε τίτλους» (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος αποτελεί την τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ στις δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο σταθμό της καριέρας του, αναφέρθηκε στο δέσιμο του με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να κατακτήσουν τίτλους :

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Ήμουν αρκετό διάστημα εκτός και πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, αλλά ποτέ δεν έχασα το πάθος μου για το μπάσκετ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να κερδίσουμε τίτλους». 

Για τον Ντόρσεϊ και την προσαρμογή του στην ομάδα: «Ο Ντόρσεϊ είναι αδερφός μου και θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ. Οτιδήποτε είναι καινούριο θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς, αλλά στο τέλος της μέρας μιλάμε για μπάσκετ και ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για τον κόσμου του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ ανυπόμονος με τους φιλάθλους. Δίνουν πολλή ενέργεια στην ομάδα. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει για τέτοιους οπαδούς και είμαι ενθουσιασμένος και θέλουν να τους δώσω διασκέδαση και νίκες»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ