21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μπάσκετ υποκλίνεται στην Εθνική πόλο (pics)

Η Εθνική Ελλάδας προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού Τουρνουά Πόλο Ανδρών και εξασφάλισε τουλάχιστον το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου κέρδισαν με 9-6 την εννέα φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκη Ουγγαρία, στον πρώτο ημιτελικό, με «γρανιτένια» άμυνα και με κορυφαίο στην επίθεση το Στέλιο Αργυρόπουλο. «Βροχή» τα συγχαρητήρια από όλους, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και την ιστορική επιτυχία του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, με τις ελληνικές ομάδες της Basket League να μη μένουν πίσω.

«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών για την πρόκρισή της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο! Πάμε για το χρυσό!», έγραψε στο Twitter ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει: «Περήφανοι για την επιτυχία σας! Όλοι δίπλα σας στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής!».

Τα συγχαρητήρια του Λαυρίου: «Μια μικρή όαση χαράς στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε… Η εθνική ομάδα πόλο στον τελικό στους #TokyoOlympics2020 μετά από θρίαμβο επί της Ουγγαρίας, με τους παίκτες να ζητούν συγγνώμη για τους πανηγυρισμούς γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις πυρκαγιές! Μόνο περηφάνια για το ήθος, το σθένος και την αξιοπρέπειά σας, παλικάρια!».

Ο παλαίμαχος Νίκος Ζήσης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά του πόλο, είναι μια ομάδα χωρίς την προβολή που πραγματικά της αξίζει. Διαχρονικά στο υψηλότερο επίπεδο. Μας κάνετε υπερήφανους κατά τη διάρκεια πολύ δύσκολων ημερών για όλη τη χώρα εξαιτίας των πυρκαγιών. Κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πληγεί».

Ο Δημήτρης Παπανικολάου έγραψε: «Ζητούμε συγγνώμη από τους Έλληνες για την χαρά μας.
Υπογραφή: Φουντούλης Γιάννης
Βάλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό να γίνουν άνθρωποι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ