16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το… κατά Λούκα Ευαγγέλιο! (vids)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα αγωνιστικής δράσης του τουρνουά ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, με τον απίστευτο αυτό αθλητή που ακούει στο όνομα Λούκα Ντόνσιτς να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την εμφάνισή του στη νίκη της Σλοβενίας επί της Αργεντινής! Νίκη και για την Ισπανία, απέναντι στην Ιαπωνία.

Μπορεί να είχε μόλις δύο παιχνίδια η σημερινή ημέρα, καθώς στη δράση "έπεφτε" ο μοναδικός όμιλος που είχε απομείνει, ο τρίτος, όμως αυτό αρκούσε! 

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ήταν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Αργεντινής του Λουίς Σκόλα, που έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του κόσμου το 2019 και της Σλοβενίας του φοβερού και τρομερού Λούκα Ντόνσιτς, ο οποίος για άλλο ένα παιχνίδι, αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει όλον τον κόσμο να παραμιλάει! Ο φοβερός Σλοβένος, ηγήθηκε της ομάδας της χώρας του με μία εμφάνιση που βλέπουμε στα παρκέ του NBA και όχι σε αυτά της FIBA, πετυχαίνοντας 48 πόντους, με 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ! Έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη του Ντόνσιτς τον Κλέμεν Πρέπελιτς, οι Σλοβένοι πήραν την ευρεία νίκη με 118-100 επί των Αργεντινών, που μπορεί να κινήθηκαν και αυτοί σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, όμως δεν είχαν καμία απάντηση για το μαγικό απόγευμα των Σλοβένων, που μπαίνουν έτοιμοι να κάνουν... φασαρία.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγιναν στο Αργεντινή - Σλοβενία, ενώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας σίγουρα δεν είχε σασπένς, καθώς το φαβορί κατάφερε να επικρατήσει, όμως είχε σίγουρα καλό ρυθμό και θέαμα. Οι Ιάπωνες εμφανίστηκαν διατεθειμένοι να ακολουθήσουν όσο μπορούσαν έναν υψηλό ρυθμό, ενώ οι Ισπανοί, έχοντας ως απόλυτο μαέστρο τον Ρίκι Ρούμπιο, μπόρεσαν να "γκαζώσουν" στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουν μία ικανοποιητική νίκη πρεμιέρας. Το τελικό 88-77 υπέρ τους σίγουρα δεν λέει όλη την ιστορία για την αξιόμαχη Ιαπωνία, η οποία προσέφερε μάχη αλλά και κάποιες όμορφες φάσεις, με αποκορύφωμα το εντυπωσιακό πόστερ του Ρούι Χατσιμούρα στον Πάου Γκασόλ.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγιναν στο Ιαπωνία - Ισπανία, ενώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Η επόμενη αγωνιστική

Την Τετάρτη, 28 Ιουλίου, θα συνεχιστεί η αγωνιστική δράση, με τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Μετά το κενό μίας ημέρας, οι ομάδες θα επιστρέψουν στο παρκέ της Saitama Super Arena με 4 παιχνίδια, ενώ ο τρίτος όμιλος θα ακολουθήσει με δύο αγώνες τη Πέμπτη, 29 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 28/7

04:00 Νιγηρία - Γερμανία

07:40 ΗΠΑ - Ιράν

11:20 Ιταλία - Αυστραλία

15:00 Τσεχία - Γαλλία

Πέμπτη 29/7

07:40 Σλοβενία Ιαπωνία

15:00 Ισπανία - Αργεντινή



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ