15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπούκερ και Μπιλ για Τόκιο (vids)

O ένας μετά τον άλλον οι Αμερικανοί παίκτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να ενισχύσουν την Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει αρνηθεί και ο Στεφ Κάρι δεν έχει ακόμα αποφασίσει, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι NBAers που έχουν επιβεβαιώσει ήδη τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 24 Ιουλίου με 8 Αυγούστου στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ, ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τζέισον Τέιτουμ είναι ανάμεσα σε αυτούς, με τα ονόματα των Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ να προστίθενται εσχάτως στη σχετική λίστα της «αστερόεσσας».

Ο 24χρονος γκαρντ των Φοίνιξ Σανς και ο 27χρονος γκαρντ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επιβεβαίωσαν πως θα φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Αμφότεροι δεν έχουν συμμετάσχει ξανά στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ.

Το ρόστερ της αμερικανικής ομάδας, πάντως, δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί πριν από τα τέλη Ιουνίου, ενώ τα πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα μήνα. Στις αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει στο Λας Βέγκας η προετοιμασία της Εθνικής ΗΠΑ, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γκρεγκ Πόποβιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=pFZqqeVEZM0

https://www.youtube.com/watch?v=XkhCyXCfPFc

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ