23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες (Γ) : Ισπανία και Σερβία στους 8, αγωνία για Καναδά (vid)

Με τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου ξεκίνησε η δράση της τελευταίας αγωνιστικής στο Τουρνουά Γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων, με τις δύο πρώτες ομάδες των προημιτελικών να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους.

Παράλληλη δράση για άνδρες και γυναίκες στο σημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού τουρνουά, με δύο αγώνες στο μενού της διοργάνωσης των γυναικών. Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας στο Τόκιο ήταν αυτό του Καναδά με την Ισπανία, με τις Ισπανίδες να παίρνουν τη νίκη που τις τοποθέτησε στην κορυφή του ομίλου και μάλιστα αήττητες. Η νίκη ήρθε δίχως προβλημα για την ομάδα της Ιβηρικής, με την Άστου Εντούρ να είναι η πρωταγωνίστρια, κάνοντας double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ. Το τελικό 76-66 έφερε την Ισπανία στους 8, ενώ ο Καναδάς τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση και η τύχη του θα κριθεί στη διαφορά του σκορ, με τον Καναδά να έχει +7 και την Αυστραλία, που είναι η άμεση ανταγωνίστρια, να βρίσκεται στο -17.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στο παιχνίδι της Ισπανίας με τον Καναδά, ενώ μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές στο βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=ZwxMyOAN1RE

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Σερβία φλέρταρε με το να γίνει η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, όμως εν τέλει κατάφερε να επιβιώσει από τη μάχη με τη Νότια Κορέα και εν τέλει να πάρει τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Οι Νοτιοκορεάτισες ακολουθούσαν την ομάδα της Σερβίας για 35 λεπτά, προτού κάνουν την αντεπίθεσή τους και διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους έφερνε στη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου. Εν τέλει η Σερβία άντεξε στην αντεπίθεση και κλείδωσε την πρόκριση, ενώ η Νότια Κορέα έμεινε εκτός συνέχεια με το κεφάλι ψηλά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στο παιχνίδι της Σερβίας με τη Νότια Κορέα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ