17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες (Γ) : Ζωντανός ο Καναδάς, ακάθεκτη Ισπανία (vids)

Με δύο παιχνίδια συνεχίστηκε η δράση στην πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής του Ολυμπιακού Τουρνουά Γυναικών, με την Ισπανία να συνεχίζει ακάθεκτη και τον Καναδά να κάνει το καθήκον του απέναντι στη Νότια Κορέα, παραμένοντας ζωντανός για την πρώτη δυάδα.

Την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής άνοιξε ο πρώτος όμιλος του τουρνουά, που ίσως να αποτελεί και τον πιο αμφίρροπο της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό του Καναδά απέναντι στη Νότια Κορέα, με την ομάδα από τη Βόρεια Αμερική να μην έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση μίας εκ των δύο απευθείας θέσεων για τη φάση των 8. Οι Καναδέζες είχαν ως πρωταγωνίστριες τις Κάρλτον με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ και Ατσόουνγα με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ, και έφτασαν στη νίκη με σκορ 74-53.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στο παιχνίδι ΕΔΩ

https://twitter.com/basketballbuzz/status/1420562475372662785

Το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ήταν και το άτυπο ντέρμπι κορυφής, καθώς ο νικητής θα έβαζε τις βάσεις για την κατάληψη της πρωτιάς στον όμιλο, ενώ για τη Σερβία θα σήμαινε πως θα ήταν και το μεγάλο φαβορί για το 3/3, έχοντας το παιχνίδι με την αδύναμη Κορέα στην τρίτη αγωνιστική. Η Ισπανία όμως δεν είχε όρεξη για ντέρμπι, και στο τέταρτο δεκάλεπτο πήρε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Ένα επί μέρους 26-12 στην τελευταία περίοδο έδωσε στην ομάδα της Ισπανίας τη δεύτερη νίκη σε δύο παιχνίδια, και έκανε το παιχνίδι της με τον Καναδά την τελευταία αγωνιστική πολύ ενδιαφέρον, καθώς πλέον είναι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουμε και τις τρεις ομάδες με ρεκόρ 2-1!

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγιναν στο παιχνίδι ΕΔΩ

https://twitter.com/OregonWBB/status/1420756229933068289



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ