15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: “Γκρέμισαν τα τείχη” στη Σλοβενία! (vids)

Μπορεί η ομάδα μπάσκετ της Σλοβενίας να μην κατάφερε να κερδίσει ένα μετάλλιο, όμως η καταπληκτική πορεία της ως την τετράδα στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, "ανάγκασε" τους συμπατριώτες τους να τους υποδεχθούν σαν ήρωες και να τους αποθεώσουν!

Η Σλοβενία πραγματοποίησε ένα ντεμπούτο πέρα από κάθε προσδοκία στο φετινό Ολυμπιακό τουρνουά. Με ηγέτη τον Λούκα Ντόνσιτς, οι Σλοβένοι έφτασαν μία ανάσα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης, και εν τέλει κατετάγησαν τέταρτοι, ύστερα από την ήττα απέναντι στην Αυστραλία, όμως σε καμία περίπτωση,  δεν μπορεί παρά να θεωρείται μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσία.

Αυτή τη μαγική πορεία εκτίμησαν και με το παραπάνω οι εκατοντάδες Σλοβένων που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λουμπλιάνα το απόγευμα της Κυριακής και υποδέχθηκαν την ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς μέσα σε αποθέωση και συνθήματα. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της χώρας για το μπάσκετ, και φυσικά για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα με τις επιτυχίες που έχει καταφέρει.

Δείτε βίντεο από την άφιξη των Σλοβένων:

https://twitter.com/Val202/status/1424419933723795459

https://twitter.com/TeamSlovenia/status/1424400729716916224



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ