20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Αρβανίτη – Αυγενάκη

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης ώστε να συζητήσει από κοντά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τέλος σε αυτό το χρόνιο αίτημα του Άρη επιδιώκει να βάλει ο Λευτέρης Αρβανίτης και γι' αυτό ταξίδεψε στην Αθήνα ώστε να θέσει το ζήτημα και να βρει μία λύση με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν ευχάριστο με τις δύο πλευρές να έχουν κοινά σημεία και η Πολιτεία από την πλευρά της δείχνει θετική στην προοπτική της παραχώρησης του γηπέδου στον Άρη.

Την επόμενη βδομάδα πρόκειται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Ε.Α.Κ.Θ. (Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης), με μοναδικό θέμα την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Στο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι παρών και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και οι εκπρόσωποί του όπου θα αναλύσουν το πλάνο τους. Το Δ.Σ. των Ε.Α.Κ.Θ. στη συνέχεια θα γνωμοδοτήσει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ